FOTODA.HU
Hírfolyam
     
Gárdonyi.Színház
     
Agria Nyár
     
Harlekin.Bábszínház
     
______
Békéscsabai
Napsugár Bábszínház
     

Egri amatőr társulatok
.
     
.

 Kedves Látogató!

Az oldalakon található fotók, cikkek és hírek a

FOTODA.HU

szellemi termékei.

 Ha saját cikkéhez felhasználná az itt található írásokat vagy azok részleteit, esetleg honlapját színesítené a galériákban fellelt fotókkal, kérem keressen meg kapcsolat \ elérhetőségek, bizonyára együtt tudunk működni.

Köszönöm, hogy Ön is tiszteletben tartja a szerzői jogokat.

Gál Gábor   

     
A Forrás színpadán
A Forrás színpadán : Kővári Eszter Sára - Dzsufi, az udvari bolond
(Pomádé király)

Kővári Eszter Sára - Dzsufi, az udvari bolond
(Pomádé király)

Ebner (Egres) Béla  2004.08.08. 15:28

–A próbák végén zuhant be a produkcióba. Milyen érzésekkel érkezett?
–Nagyon izgalmas munka ennyi fiatallal együtt dolgozni. Sőt egészen kis gyerekekkel is, hisz hat évestől tizenhét évesig minden korosztály képviselteti magát, és csak hárman vagyunk felnőttek. Imádom a gyerekeket, és a hangulat is fantasztikus. Igazi, jó nyári produkció ez!
–Mit jelent ez, hogy jó nyári produkció?
– Ez annyit tesz, hogy az igényesség és a magas szakmai szint mit sem csorbul, mégis, talán éppen a gyerekeknek köszönhetően igen jó, felszabadult hangulat alakul ki. Jó idő van, ezért munka is és nyaralás is egyben.

–Milyen a felnőttekkel együtt dolgozni?
–Gregor Józsefet immár hetedik éve ismerem, és a Pomádé királyt a budapesti Operában is énekeljük együtt. Jól ismerem és szeretem is nagyon. Sándor Árpit most ismertem meg, és elmondhatom, hogy azóta együtt jövünk-megyünk – jó barátság alakult ki köztünk pillanatok alatt.
–A gyerekekkel milyen a kapcsolata?
–Amilyen lehet a gyerekekkel! Édesek, kedvesek és segítőkészek, hisz ők már nagyon jól tudták a darabot, amikor én beálltam.
–Mennyit segített Árvai Kati, aki végigpróbálta a szerepet, amíg nem tudott jelen lenni egyéb elfoglaltságai miatt a próbákon?
–Természetesen szükségem volt az ő itteni tapasztalataira, de hozzá kell tennem, hogy két különböző alkat vagyunk, ezért egészen más karaktert hozunk. Megnéztem, miket próbált, aztán ehhez tettem hozzá a saját gondolataimat, habitusomat.
–Milyen együtt dolgozni a rendezővel, Venczel Valentinnal?
–Tizennyolc éves korom óta ismerem őt, és nagyon örültem, amikor felhívott, hogy lesz ez a produkció, és szüksége volna rám. Segítőkész, és csak ritkán szigorú, ami jó érzés a sok kiabálós rendező után.
–Milyen jelenét és jövőjét látja az egri Pomádé királynak?
–Nem csak remélem, de érzem, hogy nagy siker lesz. Gyönyörű a díszlet és a helyszín, és úgy gondolom, bármely kőszínházban is megállja a helyét, ezért biztos vagyok abban, hogy folytatása is lesz.

     
Partnereink
     

Babszem Jankó
Gyermekszínház
.
     

Pódium Tánc- és Balettiskola
.
     
Kapcsolat
     
Színházi napló
     
Írások a táncról
     
egyszervolt...
     
Látogatók
Indulás: 2004-05-28
     
Belépő
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót