FOTODA.HU
Hírfolyam
     
Gárdonyi.Színház
     
Agria Nyár
     
Harlekin.Bábszínház
     
______
Békéscsabai
Napsugár Bábszínház
     

Egri amatőr társulatok
.
     
.

 Kedves Látogató!

Az oldalakon található fotók, cikkek és hírek a

FOTODA.HU

szellemi termékei.

 Ha saját cikkéhez felhasználná az itt található írásokat vagy azok részleteit, esetleg honlapját színesítené a galériákban fellelt fotókkal, kérem keressen meg kapcsolat \ elérhetőségek, bizonyára együtt tudunk működni.

Köszönöm, hogy Ön is tiszteletben tartja a szerzői jogokat.

Gál Gábor   

     
BEMUTATÓK 2005-2006

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

STÚDIÓ
Tennessee Williams: Tetovált rózsa

PCS  2005.08.30. 00:51
A háború utáni drámaírói nemzedék egyik legnagyobb, világirodalmi mércével értékelhető alakja Tennessee Williams, akinek műveit az amerikai dráma háború előtt kialakult erővonalai határozták meg.
Williams páratlanul termékeny és sikeres drámaírói korszakának emlékezetes-sikeres darabja az 1950-ben írt, szicíliai-amerikai közösségben játszódó, szenvedélytől fűtött Tetovált rózsa, melyben a férjet tragikus körülmények között elvesztett Serafina delle Rose ismét rátalál a szexualitásra, a szerelemre.

NAGYSZÍNPAD
3:1 a szerelem javára (vízilabdaoperett)

  2005.08.30. 00:45
Az 1936-37-es évad egyik szenzációja a magyar vízilabdacsapat első fénykorából. Anger Zsolt, a darab rendezője az első olvasópróbán elárulta színészeinek: itt-ott húzott a librettóból, helyenként pedig beleírt a szövegkönyvbe, kissé felfrissítette, maivá hangolta a párbeszédeket, mi több fel is iratkozott a szerzők közé: Ábrahám Pál, Harmath Imre, Szilágyi László, Kellér Dezső - és Anger Zsolt - zenés vígjátéka felhőtlen kikapcsolódást ígér.
A cselekmény? A magyar vízilabda-válogatott tagjai gólt lőnek, emellett pedig nem állnak ellen a szerelemnek sem, amihez a budai leánynevelde tanulói lelkesen asszisztálnak. Ének, tánc, humor, szenvedély és sok-sok félreértés két félidőben, kitűnő szereposztásban. A végeredmény pedig ( remélhetőleg) 8:0 a siker javára ...

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     
Partnereink
     

Babszem Jankó
Gyermekszínház
.
     

Pódium Tánc- és Balettiskola
.
     
Kapcsolat
     
Színházi napló
     
Írások a táncról
     
egyszervolt...
     
Látogatók
Indulás: 2004-05-28
     
Belépő
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót