FOTODA.HU
Hírfolyam
     
Gárdonyi.Színház
     
Agria Nyár
     
Harlekin.Bábszínház
     
______
Békéscsabai
Napsugár Bábszínház
     

Egri amatőr társulatok
.
     
.

 Kedves Látogató!

Az oldalakon található fotók, cikkek és hírek a

FOTODA.HU

szellemi termékei.

 Ha saját cikkéhez felhasználná az itt található írásokat vagy azok részleteit, esetleg honlapját színesítené a galériákban fellelt fotókkal, kérem keressen meg kapcsolat \ elérhetőségek, bizonyára együtt tudunk működni.

Köszönöm, hogy Ön is tiszteletben tartja a szerzői jogokat.

Gál Gábor   

     
INTIM ZÓNA

ÓÉVBÚCSÚZTATÓK - 2005 SZILVESZTERÉN
MÉSZÁROS SÁRA

  2006.01.05. 01:14
...

ÓÉVBÚCSÚZTATÓK - 2005 SZILVESZTERÉN
JORDÁN ADÉL

  2006.01.05. 01:14
...

ÓÉVBÚCSÚZTATÓK - 2005 SZILVESZTERÉN
SZÍVÓS GYŐZŐ

  2006.01.05. 01:13
2005 számomra nagy változást hozott, hiszen 7 év után visszajöttem Egerbe, újra lakosa és színésze lehetek a városnak. Azt hiszem, sikerült beilleszkednem. Persze volt bennem félelem, várakozás az új kollégákkal szemben, de úgy érzem: félig-meddig „hazajöttem”. A társulat egy részét régóta ismerem, a másik részével „egy húron pendülünk”, együtt zenélünk a Színészzenekarban, de az is sokat segített, hogy mind a Hair, a Halleluja, A Pál utcai fiúk nagy létszámú előadás.
Újévi fogadalom? – nevet - talán kicsit le kell fogynom, de mindenképpen igyekszem még többet együtt lenni a gyerekeimmel, a családommal.

ÓÉVBÚCSÚZTATÓK - 2005 SZILVESZTERÉN
TÓTH LEVENTE

  2006.01.05. 01:09

Azért furcsa, mert soha nem szoktam fogadalmakat tenni szilveszterkor. Nem hiszek bennük. Mert nem azon múlik, hogy valamit akarunk, vagy nem. Most mégis „elszámolok”, mert olyan dolog történt, ami megváltoztatott körülöttem mindent. APA lettem! Igen, csupa nagybetűvel!

Ennél szebb dolog nem is történhetett volna velem. Persze nekem van a „világon a legszebb” kislányom. Meg a legokosabb, legügyesebb. Így szokott lenni, azt hiszem így van rendjén. A fontossági sorrendek is megváltoztak az életemben. Az első helyen a család van és ott is marad! A munka, a színház, másodlagos, de azért még nagyon fontos! (hátha olvassa az igazgatóm is!) Kislányom születésénél bent voltam a feleségem mellett. Azt hiszem, ha nem vagyok ott, akkor most szegényebb lennék egy élménnyel. Egy életre szóló élménnyel. És látva a szülés, vajúdás minden percét, engedjék meg hogy minden nőnek, aki már túl van rajta, és azoknak is akik még csak ezután vállalnak gyermeket, őszinte tiszteletem fejezzem ki, mert én biztos, hogy feladtam volna félúton. És ezúton köszönöm feleségemnek is, hogy megajándékozott egy aranyos „kis emberrel”.

Ünnepvárás színész módra

pilisy-ebner  2004.12.19. 22:50
Mindamellett, hogy minden este
a színpadon vannak és játszanak,
a színészek is készülődnek
az ünnepekre.
Néhányukat megkérdeztünk,
mivel telnek az ünnepvárás percei,
és mit terveznek karácsonyra,
szilveszterre.

     
Partnereink
     

Babszem Jankó
Gyermekszínház
.
     

Pódium Tánc- és Balettiskola
.
     
Kapcsolat
     
Színházi napló
     
Írások a táncról
     
egyszervolt...
     
Látogatók
Indulás: 2004-05-28
     
Belépő
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót