FOTODA.HU
Hírfolyam
     
Gárdonyi.Színház
     
Agria Nyár
     
Harlekin.Bábszínház
     
______
Békéscsabai
Napsugár Bábszínház
     

Egri amatőr társulatok
.
     
.

 Kedves Látogató!

Az oldalakon található fotók, cikkek és hírek a

FOTODA.HU

szellemi termékei.

 Ha saját cikkéhez felhasználná az itt található írásokat vagy azok részleteit, esetleg honlapját színesítené a galériákban fellelt fotókkal, kérem keressen meg kapcsolat \ elérhetőségek, bizonyára együtt tudunk működni.

Köszönöm, hogy Ön is tiszteletben tartja a szerzői jogokat.

Gál Gábor   

     
___FRISSVOLT
___FRISSVOLT : Búcsú Deák Krisztinától

Búcsú Deák Krisztinától

  2005.04.30. 20:32

Barátai, munkatársai búcsúztak a tragikusan fiatalon elhunyt Deák Krisztinától ma délután. A Szarvas Gábor utca kis parkjában facsemetét ültettek, mely áprilisban bontogatja rózsaszín virágait, s amelynek tövében mától kis táblára írva John Steinbeck néhány sora emlékeztet minket, s minden arra járót törékeny földi létezésünk egyetlen lényeges küldetésére: viseljük gondját egymásnak.
Krisztina kedves, szerény, gondoskodó és közvetlen személyisége kitörölhetetlen nyomot hagyott mindannyiunk szívében, rövid életében is olyan jelentős hatást gyakorolt környezetére, hogy hiányával nehezen és sokára birkóznak meg mindazok, akik szerették, s akik felé ő is szeretettel fordult.
Elmúlása felfoghatatlan, igazságtalan - szerettei számára talán örökké feldolgozhatatlan marad.
 


A Forrás Gyermek-Szabadidőközpont munkatársaként Krisztina többet tett e röpke néhány esztendő alatt, mint sokan mások, akiknek egy életen át nagyobb lehetőségeket kínált a sors: a gyermekszínjátszás rangját és mércéjét színművész társaival, kollégáival karöltve magasra emelte, megszerettette a fiatalokkal az irodalom, a költészet világát, áldozatos munkával elérte, hogy a Forrás Gyermekszínpad a város legjelentősebb színjátszó együttese lehessen. Része volt abban, hogy a gyermekek bemutathassák az Eger kis csillagai és a Pomádé király új ruhája című produkciókat, amelyek ugyan messze meghaladták egy diákcsoport és egy nekik otthont adó intézmény lehetőségeit, munkatársai segítségével mégis bebizonyította, hogy összefogás és kölcsönös bizalom révén nagyszerű és páratlanul gazdag élménnyel ajándékozhatják meg a város közönségét.

 

 

 

Színjátszó táborokban, versmondó versenyeken kovácsolta össze ezeket a fiatalokat, akik ma még talán meg sem értik, mekkora veszteség érte őket azon a délutánon, amikor Kriszta örökre lelépett az élet színpadáról, és a kényszer súlya alatt visszaadta a mi egyszerű, ám mégis nagyon nehezen játszató darabunk egyik főszerepét.

 

 

Közvetlen munkatársai hétfőn a Forrás Gyermek-Szabadidőközpontban gyertyát gyújtanak emlékére.

     
Partnereink
     

Babszem Jankó
Gyermekszínház
.
     

Pódium Tánc- és Balettiskola
.
     
Kapcsolat
     
Színházi napló
     
Írások a táncról
     
egyszervolt...
     
Látogatók
Indulás: 2004-05-28
     
Belépő
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót