FOTODA.HU
Hírfolyam
     
Gárdonyi.Színház
     
Agria Nyár
     
Harlekin.Bábszínház
     
______
Békéscsabai
Napsugár Bábszínház
     

Egri amatőr társulatok
.
     
.

 Kedves Látogató!

Az oldalakon található fotók, cikkek és hírek a

FOTODA.HU

szellemi termékei.

 Ha saját cikkéhez felhasználná az itt található írásokat vagy azok részleteit, esetleg honlapját színesítené a galériákban fellelt fotókkal, kérem keressen meg kapcsolat \ elérhetőségek, bizonyára együtt tudunk működni.

Köszönöm, hogy Ön is tiszteletben tartja a szerzői jogokat.

Gál Gábor   

     
BEMUTATÓK 2004-2005
BEMUTATÓK 2004-2005 : NAGYSZÍNPAD
Békés Pál: Félőlény

NAGYSZÍNPAD
Békés Pál: Félőlény

  2004.08.14. 17:45

A Gárdonyi Géza Színház az új évadban is műsoron tartja az idei Agria Nyári Játékokon az Érsekkertben nagy sikert arató mesejátékát, melynek első kőszínházi bemutatója várhatóan 2004. október 8-án lesz.

A darab rendezője Csizmadia Tibor, Jászai-díjas, címszereplője Vajda Milán, a további szerepekben Dimanopulu Afroditét, Fekete Györgyit és Nádasy Erikát, valamint Tunyogi Pétert és Safranek Károlyt láthatja a közönség. A zenét Kátai László komponálta. A szereplők Nemes Takách Kata jelmezeiben játszanak, a rendező munkáját pedig Sirokay Bori dramaturg és Jakó Bea asszisztens segíti.


A világ már nem olyan, mint régen. Nincs béke, nincs nyugalom, mert megjelentek mindenféle rémséges rémek és rettegésben tartják a Kiserdő-lakókat.
Közülük is kiváltképp egyet, a Félőlényt, aki félelmében odújába, mesekönyvei közé zárkózik, azt gondolván, így talán megúszhatja a réminváziót. De persze nem úszhatja meg.
Annál is kevésbé, mert a rémek éppen benne látják a legfőbb ellenségüket. No nem a félelme, hanem a könyvei miatt, amelyekben mindig mindenféle rémet legyőznek. És amíg ezek a mesék léteznek, és csak egyetlen lény is akad, aki hisz igazukban, addig a rémek nem érezhetik magukat biztonságban.

Nos tehát a rémek ravasz trükkel kicsalják odújából a mesetulajdonost, hogy egy még ravaszabb trükkel megszabaduljanak tőle és könyveitől.
Csak hát...

     
Partnereink
     

Babszem Jankó
Gyermekszínház
.
     

Pódium Tánc- és Balettiskola
.
     
Kapcsolat
     
Színházi napló
     
Írások a táncról
     
egyszervolt...
     
Látogatók
Indulás: 2004-05-28
     
Belépő
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót